Golv för kommande generationer

Ingen yta som behöver nytt golv är för liten eller för stor för att vi ska ta oss an ditt uppdrag. Vi är en professionell golvläggare med kompetent personal och golv som expertområde. Vi arbetar för såväl privatpersoner som företag och anser att alla förtjänar fina, kvalitetsgolv att vila fötterna på. De bästa golven i Norrköping får du hos oss och det golv som du väljer att investera i idag kommer troligtvis även kommande generationer att gå omkring på, golv är långsiktiga investeringar!

Som en seriös aktör inom byggbranschen är vi givetvis anslutna till Golvbranschens golvgaranti, vilket gör oss till ett tryggt och pålitligt val för golvläggning i Norrköping.


Vi hjälper dig att välja rätt golv

Vi hjälper dig inte bara att välja rätt golv ur såväl estetisk som funktionsmässig och ekonomisk synvinkel utan lovar även att de golv du får genom oss alltid är av högkvalitativa material. Vi arbetar endast med de ledande leverantörerna på marknaden. Kontakta oss om du vill veta mer om de leverantörer vi samarbetar med.


Nöjda kunder

Din upplevelse står i fokus hos oss och därför gör vi gärna det lilla extra för att du ska känna dig trygg i ditt val av golvläggare. Vi skräddarsyr varje arbete utifrån dina behov och står mer än gärna till tjänst med att svara på frågor och funderingar som kan uppkomma under arbetets gång. Vi vet också att det är ganska jobbigt att ha hantverkare i hemmet så, utan att stressa, arbetar vi fokuserat och effektivt för att uppta så lite av din tid som möjligt.