Klinkers, trä- eller textilgolv?

Det finns som sagt en hel del olika golv, alla med sina unika egenskaper, utseenden och funktioner. Alla golvtyper lämpar sig inte i alla rum. I ett rum där det finns vattentillgång passar ett klinkergolv helt klart bättre än ett mattäckt golv. Däremot lämpar sig en ljuddämpande heltäckningsmatta strålande i barnens rum.
Parkett och laminatgolv hör till våra kunders favoriter, men vi lägger även en hel del kaklade golv, textilgolv och plastmattor.

Kostnaden för de olika golven varierar och det beror på att materialen skiljer sig åt i pris. Dock är kostnaden för vårt arbete alltid densamma och du kan själv välja om du vill betala fast pris eller timpris för våra tjänster.


Renovering av gamla golv

Har du ett golv hemma som du egentligen trivs med men som skulle behöva ett skönhetslyft? Kanske är då en golvrenovering att föredra framför ett helt nytt golv. Dels är det synd att kasta bort någonting som man egentligen tycker om, och dels är det mycket billigare än ett golvbyte. Vi hjälper dig att renovera ditt golv i Norrköping.


Vi slipar ditt parkettgolv

Att gamla trä- och parkettgolv är de allra snyggaste golven håller många med om men att hålla ett sånt golv fint kräver omsorg och kärlek. Trägolv behöver med jämna mellanrum slipas och ytbehandlas för att inte slitas ut. Den insatsen, som är en relativt snabb och smidig process, ger ett fantastiskt resultat. Efter en professionell golvslipning uppfattar de flesta kunder det som att de har fått ett helt nytt golv.

Om du har ett trä- eller parkettgolv som behöver slipas, kontakta oss så hjälper vi dig.